BLOG

Hogyan érheted el ügyfeleidet online?

2019. február 22.

A Google nemrég jelentette be, hogy április 2-án végleg leállítja Google+ elnevezésű szolgáltatását. A hír azok számára jelent nagy veszteséget, akik ezt a csatornát vették igénybe ügyfeleik elérése céljából. 

Tovább >>

2019 Pantone színe a Living Coral

2018. december 7.

A Pantone kihirdette a 2019-es év színét, ami a Living Coral, azaz élő korall nevet és a 16-1546-os számot kapta. Az árnyalat a pozitív gondolkodásmód szükségességét igyekszik megtestesíteni. 

Tovább >>

Ünnepi design tippek

2018. november 6.

Készen áll honlapod a karácsonyra? Talán még korai a karácsonyról beszélni, de nem akkor, ha vállalkozásod online megjelenéséről van szó. Adok néhány egyszerű ötletet, amivel növelheted honlapod forgalmát az ünnepi időszak alatt.

Tovább >>
Hangulattábla

10 érv a moodboard mellett

2018. augusztus 15.

A moodboard magyarul annyit tesz hangulattábla. Megjelenését tekintve elsősorban képekből áll, melyek kiegészülhetnek a használni kívánt színpalettával, betűtípussal, néhány kulcsszóval, mintázattal, esetleg a logóval.

Tovább >>
Ötletelés

Brainstorming

2018. július 10.

Egy projekt, legyen az a zöldséges kertünk kialakítása vagy a vállalkozásunk arculatának megtervezése, gondos tervezési folyamatot igényel. A tervezést érdemes egy ötletelési fázissal kezdeni, amit más néven brainstorming-nak nevezünk.

Tovább >>
Mobilbarát honlap

A reszponzív weboldal jelentősége

2018. július 4.

Miért fontos, hogy egy honlap reszponzív legyen? Egyáltalán milyen az a reszponzív honlap? És mi köze van ennek a Te online megjelenésedhez? Egy nagyon érdekes kutatás eredményei megadják a választ ezekre a kérdésekre.

Tovább >>
2018-as színtrend

2018 Ultra Violet-ben pompázik

2018. június 28.

Az amerikai Pantone nevű vállalat szabadalmaztatta azt a színegyeztető rendszert (Pantone Matching System – PMS), melyet számos iparág használ elsősorban nyomtatásra és amelynek célja a színhűség megtartása az előállítás során.

Tovább >>
Adatvédelem

A GDPR-ról egyszerűen

2018. június 20.

2018. május 25. meghatározó nap minden adatot kezelő vállalkozás számára, mivel ekkor vált hatályossá az az európai jogszabály, ami egységesíti a tagállamok adatkezelési szabályozását.

Tovább >>