Rólam

Bernáth-Benei Viktória vagyok, a the vortal business nevű honlap készítője, üzemeltetője és remélem hamarosan a Te webdesignered is.

Feleség, egy csodálatos kisfiú anyukája és egy sokat beszélő bengáli cicus gazdija vagyok. Vonzódásom a kreatív tevékenységek felé mindig is jelen volt az életemben, igyekszem olyan dolgokkal elfoglalni magam a szabadidőmben, aminek az eredménye kézzel fogható, szeretek scrapbookozni, kisebb bútorokat felújítani, sütni-főzni. A pohár mindig félig teli típusú ember vagyok, sokszor a kíváncsiságom visz előre. A munkában pontos és maximalista vagyok, ügyelek a határidők betartására, szeretek szervezkedni, komplex feladatokat végrehajtani és akkor érzem jól magam, ha körülöttem rend van.

A webdesign számomra az alkotást jelképezi, egy olyan világot tár elém, aminek minden apró részlete érdekel. Korábban a honlapokat csak használtam, varázslatnak tűnt azok elkészítése, de a megfelelő képzés segítségével én is megismertem a varázslatot. Számomra hihetetlen élmény egy elképzeléstől eljutni a megvalósításig és látni a művet működés közben.

A webdesign a világgal együtt állandóan és gyorsan változik, éppen ezért fontosnak tartom a megújulást és a fejlődést, szem előtt tartva az egyszerű és letisztult megoldásokat. Egy logó vagy egy komplett honlap tervezése és készítése során bepillantást nyerhetek más szakmák életébe, részesévé válhatok én is az adott vállalkozásnak és hozzájárulhatok jövőbeli sikereihez. Ez az, ami motivál.